nutellaaaaa İnsan korkuyor ya kadınlarda daha çok olmaya başladı. Anksiyete oluşuyor böyle haberleri gördükçe
neolmusyaani nutellaaaaa kizilcik serbetinde ki isil olmuş çok şaşırdım şok oldum hatta Bi durdum sorguladm işte dünya bu kadarcık zengin ol ünlü ol ama hepsi bu kadar
feyzatsdmr nutellaaaaa kadın değil erkeklerde de var çok ya çevremde bir de intiharlar aşırı arttı duydukça tüylerim diken diken oluyor kendi kendime kuruntu yapıyorum hiç bir şey takmamaya çalışıyorum ama mumkun degıl
nutellaaaaa perla_ evet aylar öncede 3 çocuklu bir anne vefat etmişti İnstagramda doğadainsan sayfasıydı galiba aktiflerdi kadın bir anda kalp krizi geçirmiş kuratıralamadı
Dedektifgadget nutellaaaaa bugün gördüm bende çok üzüldüm tüylerim diken diken oldu rabbim evladımı büyütmeyi nasip etsin inşallah benden başka ona kimse bakamaz Ölmekten korkuyorum çünkü arkanda yavrum var 🥹🥹🤲
nutellaaaaa Dedektifgadget bende zaten onu düşünüyorum kızım var kimse anne gibi bakamaz ölmekten sadece arkamda kızım kalır diye korkuyorum birde iman tabi rabbim namazımızı kılmayı imanlı olmayı ve evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin inşallah
1tosbikinannesiyim nutellaaaaa oyuncu aşırı alkol ve antidepresan da kullanıyormuş ona bağlı da kalp dayanmamış olabilir annesi bu şekilde bilgi vermiş ama dediğiniz gibi aşırı arttı bende farkediyorum kalp 20 30 affetmiyor bu ara
1tosbikinannesiyim papatyam38 bilemem cnm Show tv de o şekilde söylendi asılsız olsa haber kanalı sunmazdı diye düşünüyorum bilemedim