Aysekrmz Kızlar bebeğim mamayı hemen kusuyo aptamil AR kullanıyordum ama fiyatı çok pahalı diye normal aptamile geçtim ama içtiği gibi çıkartıyo kıvam artırıcı olarak ne önerirsiniz lütfen yardım edin birde kullanış şekli nasıl
AmineGlce Aysekrmz benim bebeğimde çok kusan bir bebek ama hala çözüm bulmuş değilim reflüsü yok alerjisi yok yani sebepsiz çok kusuyor.
Cnprtk Aysekrmz ben bebelac gold kullanıyorum kıvam arttırıcı olarak da thickener kullanıyorum. Bebeğim aşırı kusuyordu kıvam arttırırcıdan sonra çok şükür kurtulduk
Aysekrmz AmineGlce kilo alımında sorun oluyor mu benim bebeğim kilo alımı az kustuğu için AR ile iyi ama çok pahalı 1.5 paket bitiyor 1 haftada
AmineGlce Aysekrmz bebeğinde reflü mü var AR mama reflüsü olan bebekler için. Benimkinin kilo alımı iyi doktor fazlasını kusuyordur dedi. Ama doğduğu günden beri mi fazlasını kusuyor anlamadım biz 5 aylığız kaşık mamasına başlattım o biraz katı olduğu için onu yiyince çok kusmuyor.
Aysekrmz Cnprtk nasıl kullanıyosunuz mesela 90 cc 3 kaşık bebelac koyup artı kıvam artırıcıyı mı koyuyosunuz anlatır mısınız birde nerde satılıyo acaba bulamadım internette
Cnprtk Aysekrmz internette yok sadece eczanalerden alıyorum. Üzerinde 100 cc mamaya 1 ölçek yazıyor yani eğer 90 cc yapıyorsanız 1 ölçeği çok doldurmayın göz kararı mamaya katabilirsiniz. Uzun süre çalkalıyorum. Çünkü iyice erimesi gerek ve 7 dk bekletiyorum. Üzerinde öle yazıyo sanırım katılaşması için. Ama çok faydasını gördm