mervehayall Sevgili ve sabır taşı olan annelerim oğlum bu gün tam 17 aylık kafa zehir taklit %100 anlama ve yapmada öyle yaramazlık sınır tanımıyor çığlık desen var ama asla konuşmuyor neden acaba
patlakprezervatif mervehayall bizim ki konuşuyorda ne oluyor. Evde Allah Allah (sabır) diye geziyor 😄. Ne kadar çok söylemiştim de öğrenmiş diye dert sahibi oldum 😅. Şakası bir yana hazneye atıyorlar ve hiç ummadığın anda ummadığın şeyi söylüyorlar.
cansu2600 mervehayall Konuşmaktan kastınız nedir ? Kelime söylemiyor mu yoksa bizim gibi konuşmasından mi bahsediyorsunuz
mervehayall Evet önceden söylüyordu baba anne falan arada anne diyor ama bilinçli deyil bence zaten çok nadir söylüyor hiç kelime yok
KendiEvimdeDeplasmandayim mervehayall ekran veriyor musunuz? Benim kızımda 17aylık iki üç hafta öncesine kadar 4tane kelimesi vardı bi anda 12ye çıktı bende post açmıştım. Belki sizinki de bu ay içinde çoğalmaya başlar 18.ay civarı kelime patlamaları olabiliyormuş.
KendiEvimdeDeplasmandayim mervehayall sesleri duyması bile etkiliyormuş hiç açmamanız daha iyi olur 🌸
condomkursunu patlakprezervatif hahkdçsis benimki de Allahım yarabbiiiiiiiiim diyo kriz anlarında ciddi kalamıyorum artık
mervehayall Birkaç gündür yasakladım bu günde çığlık çıkardı inşallah bi konuşsa ya çok üzülüyorum ilk bebeğim tüp bebek😭
cansu2600 mervehayall Bu aylarda doktorlar gelişim açısından kelime bekliyolar ama bence her çocuğun gelişimi farklı. Yinede içiniz rahat olsun diye doktorunuzla bir görüşün derim
suheyla92 mervehayall benm oglumun da cok az kelimesi vardi o aylarda 2 yasina bastigi gibi dili acildi. Anlamasi iyiyse vakti var diye dusunebilirsiniz
mervehayall suheyla92 çok dehşet kafa zehir tşfnu alır kulağına götürür şarzını takmaya çalışıp prizi gösterir neyin adını söylesem getir diye getirir banyo derim havlısunu alıp gelir çiş diyorum tuvalet önünde bekliyo ama kelime yok
Kaardelen mervehayall Her bebeğin gelişimi aynı olmuyor. Benim arkadaşım da geçen beni aradı 16 aylık ama hala konuşmuyor senin bebeğin kaç aylıkken konuştu dedi. Bende ona her bebeğin farklı olduğunu takılmaması gerektiğini çok normal olduğunu söyledim. Tek değilsiniz yani siz de takılmayın 🌸
condomkursunu mervehayall bellektedir bir anda söylemeye başlar içinizi sıkmayın nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama özenle öğretilmeyen şeyleri dahil ansızın söylemeye başlıyorlar
beybitolat mervehayall üzülme benimkide 17 aylık tam ve benimkindede kelime yok. Herşeyi anlıyor komut alıyor biranda açılacaklar eminim
mervehayall beybitolat mütiş bişey herşey bilinçli annem namaz diyor tesbih alıp geliyor herşeyi biliyor ama kelime yok 🥲🤦🏼