yaseminmetehanahmet Kızlar 15 aylık oğluma gece beslenmesini kesmek istiyorum geçen gece bi deneyim dedim 1 saat ağladı uykusu açıldı sabah 6 ya kadar uyumadı nasıl yapmam lazım tecrübeli anneler yardımmm 😁
mrscakir yaseminmetehanahmet su teklif edin bende 15 aylıkken kestim her uyanmasında su verdim 1 hafta içti sonraki hafta su olduğunu anladı içmedi alıştı kalkmadı
3kedili2bebekli yaseminmetehanahmet 1 hafta kadar hiç uyumamayi göze alarak 😂 ilk 3 gün ağlayacak uyumayacak sakin kalın uykuya dondermeye çalışın kabul etmezse sakince bekleyin sadece sonra durumu kabullenecek 3 gün sonra ağlamayı bırakacak uyanınca kendi geri dönmek isteyecek uykuya 1 hafta sonra da uyanmayı birakacak
mrscakir yaseminmetehanahmet evet ama benim kızım uyanmıyordu kalkıyordu suyu içip yatıyordu biz hiç zorlanmadık şükür ☺️
mrscakir yaseminmetehanahmet yok benim kızım bayadır 2 kere kalkardı sadece onuda kesmemiz zor olmadı
yaseminmetehanahmet mrscakir Benimki niye bu kadar kalkıyor anlamadım tok yatırıyorum suyunu içiriyorum ve yanına uzanıp uyutuyorum