baby_3004 Bebeğinin saci seyrek cansız olanlar gurlesmesi için ne yaptınız öneriniz var mı bebegm 2 yaşında saci çok cansız ve seyrek
asilhanmoms baby_3004 kazitma oneriliyor genelde ama sizin bebeginiz cok buyumus kizsa ozellikle sakin yapmayin arkadasimin oglunun oyleydi 15 aylikken falan kazittilar su an baya gur saclari
Gokturkmom baby_3004 Kazıtma diyenler olacaktır ama alakası yok inanın oğlum 1 yaşındayken 1 e vurdurduk saçlarını şuan yine aynı şekilde çıktı herhangi bi gürleşme olmadı biobaby şampuan kullananlar çok mennun ondan alıcam ben denemek için🌸
Pamukhanim_ beybitolat ayy sana varya çok teşekkür ederim saçları uzama daha yok ama o kadar güzel yaptı ki kokusu bile harika çok beğendim
beybitolat Gokturkmom evet kuzu. 12.aya kadar dalin kullandık 5 aydırda biobaby kullanıyoruz. Hem aşırı güzel kokuyor hemde cidden işe yaradı. Her ay berbere gidiyoruz. Berber şey demişti her ay berbere gelen bebek mi olur hahshshhs çokta hızlı uzatıyor denemelisin💕
Gokturkmom beybitolat Deneyeceğim hemennnn🌸🌸 Eczaneden mi alsam ? Trendyoldan mı alsam ? Sen nereden alıyorsun 🫰🏻
beybitolat Gokturkmom aşkım trendyoldan aldım. Bak bu satıcıdan alıyorum güvenilir. 3lü adım düşün daha2.kutudayız. Ve hergün istisnasız duş alıyor. https://ty.gl/dtb8sy9eij9b9
Gokturkmom beybitolat Geldii🙈 kokusu harikaymış flash indirim ile birlikte birde kod kullandım 378 tl ye geldi 3 ü