Aselsmommy Kızlar merhaba kızım kreşe gidiyor her gün bir çocuk paylaşım yapmayı öğrensin diye herhalde sürpriz yiyecekler alınıyor arkadaşlarına ikram ediliyor sora bekliyorlar yiyeceği alıp teşekkür ediyorlar vs vs vs paketli gıdaya karşı değilim asla her gün çikolata küçük cipsler sinir bozucu gelmeye başladı çarşamba günü de biz alacğwız ben de evden kurabiye yapayım istiyorum ama bugüne kadar da ev yapımı bir şey getirildiğini görmedim açıkçası yapsam şey olacak tamam en önemli anne sensin falan Hshshshsh bide evden yapsam da çocuklar ne bileyim sevinir mi bilemedim ki ben çocuk olsam düz kek görsem bu ne derim bide gofret görsem havalara uçarım hshshs
sanjunipero Aselsmommy sürekli sürecek olan bir şeyse diğer velilere konuyu bir açın, her gün abur cubur yedirmek istememe konusunda yalnız olacağınızı düşünmüyorum. Yok bir sefer yapılıp bırakılacak bir etkinlikse marketten alın gitsin. Tadelle çikolata içeriği en temiz çikolata bu arada 😊
mrscakir Aselsmommy züberin çikolatalarını tercih edebilirsiniz, şahsen ben çocuğuma vermediğim bir şeyi de okulda böyle bir şey yapılıyor diyede alıp gönderemezdim ya. Bu arada okulun yaptığı da çok yanlış valla okuldan alma sebebim bile olurdu benim. Böyle bir şeyi velilere danışıp yapabilirlerdi, paylaşımı öğretecek tek şey böyle bir şey mi kalmış. Yiyecek olmasına gerek yok küçük bir oyuncakta tercih edilebilirdi. Saçma geldi bana şahsen
Tugcebb Aselsmommy süsleyebilirsiniz yaptığınız kurabiyeleri. Güzel ambalajlı kurdeli modeller çıktı görmüşsünüzdür. O tarz hazırlayabilirsiniz bence. Çocuklar süsü daha çok seviyor 😂
patilikiz Anaokulunda çalıştığım dönemde, mesela perşembe günleri ara öğünü bir velim hazırlıyordu. Teşekkür ediyorduk öğrencilerle. Dışardan paketli sadece meyve suyu oluyordu, yiyecek olarak kek börek ya da kurabiyeyi evden hazırlıyorlardı.
flowersssss Aselsmommy bence evde yapın ama şekilli şüküllü bişeyler yapın. Üstü kremalı renkli cupcakeler veya figürlü kurabiyeler gibi. Çocukların ilgisini çekecek ama sağlıklı şeyler yani 😁
Kuzularinanasi Aselsmommy ogretmenle konus bence bu kkadar paketli gida dogru mu sizce ben rahatsizim de.ev yapimmi kurabiyeni kucuk paketlerle dagit herkes gorsun supriz nasil olur.benim de kizimin okulunda oluyor boyle.bi vaktim sacma sapan eti cin.cubuklu seker .ve hazir kek gorunce 3.de dayanamadim ve uyardim ogretmeni hocam dogal seyler getirilse iyi olmmazmi bu sekerler hem riskli vs alerjik acidan da hic dgru dgl diye.ogretmende hemen genel gruba uyari mesaji atti sagolsun.bundan sonra suprizlerimiz dogal tehlikeli olmayan herkesin yiyecegi izin verecegi seyler olsun diye.ve sonra kimse sakincali bisey gondermedi
3kedili2bebekli Aselsmommy süslü güzel cookie tarzı bir kurabiye yapabilirsiniz veya ıslak kek yani gofretten daha çok sever çocuklar ve bence kesinlikle bu konuşulmalı ben şahsen asla izin vermezdim böyle bir şeye neden çocuklar hergun paketli gida yesin kaç kişilik ki bu sınıf basit bir şey yapması ne kadar zor olabilir
asrinhatasi Aselsmommy her gün çikolata küçük cipsler sinir bozucu gelmeye başladı Bence de sinir bozucu ve bunu öğretmenle ve idare ile konuşun. Paketli gıda veren var vermeyen var. Yakın zamanda fazla aburcubur yüzünden gözleri şişip hastanelik oldu çocuğum. Benim çocuğum gibi olan bir çocuk olsa vebalini nasıl alacaklar. Siz başlatın sağlıklı atıştırmalık olayını görsünler.
cokbilmismom Aselsmommy sistem çok saçmaymış yani siz çocuğunuzu saglikli besliyorsunuz ama her gün sürpriz adi altın saçma sapan paketli gıda yiyor buna veliler itiraz etmiyor mu çocuklar kaç yaşında. Gerçi velilerin kendisi almıyormuş zaten bide cips diyorsunuz ya biz yerden iki kere düşünüyoruz. Yerinizde olsam tepki olsun diye ev yapımı kurabiye yapardım
metekaanmomm Aselsmommy haklısınız ama başkasının yaptığı yiyecegi çocuğuna yedirmeyen insanlar da var. Paketli gıdaları öğretmene söylerek iptal ettirebilirsiniz. Meyve alıp dağıtmak daha mantıklı madem bişey yapmak istiyorsunuz. Bir düşünün derim