KendiEvimdeDeplasmandayim patlakprezervatif bana instagramda arkadaşımın hesabını çalıp mesaj atmışlardı hadisenin kocasıyla ifşan çıktı istersen bir bak diye 😂 başka dolandırıcım var teşekkürler dediğimde tamam abla dedi 😂
patlakprezervatif KendiEvimdeDeplasmandayim başka dolandırıcım var teşekkürler dediğimde Kocamda birini böyle göndermişti 😄
LadyGaddar patlakprezervatif Linki random atmış hjhjhj Banada hergun kargonuz var gelin alın!!!!diye e posta geliyor du bakimmm tepem atarsa gidecem sen misin beni çağıran 😁
patlakprezervatif LadyGaddar bir gün denk geldim öyle bir maile ama haberim de olmadan klasörde gördüm. Gırla öyle mail atmışlar 😅
patlakprezervatif LadyGaddar arkadaş şöyle güzel fikirler ile gelmeyin benim neden aklıma gelmiyor diye hayıflanıyorum 😂😂
1tosbikinannesiyim patlakprezervatif geçen ablama da öyle bir şey geldi fark etmesi 42.000 TL dolandıracaklardı Allaha şükür görmüş Mesajı kız korkudan tüm hesaplarını kapattı
marshmallow06 patlakprezervatif Ayy bana da geldi aynı mesaj.😃 Bari düzgün bir türkçeyle yapın şu işi bee, insanların zekasına hakaret gibi kurdukları cümleye bak.😂