patlakprezervatif Merhaba cağnım anneler, Az önce telefonuma bir mesaj geldi. Benim ehliyetim dahi yok ne arabası 😄. Amman dikkat
somurtkansirin tekqueenbenimokey aaa deme öyle lohusa depresyonunda az kalsın inanıp kocamı da depresyona sokacaktım 😅😅😅😅 ucundan kurtulduk. Ama o günden beri yakamdan düşmüyorlar bu biraz inanır gibi oldu üstüne oynayalım diye düşünüyorlar herhalde 😅😅
rachelgreen_ patlakprezervatif ahajahahshahaha sesli güldümm Nike ❌ Nixe ✅ Trivago❌ Privado✅✅ sjxjxjxjcjxj
rachelgreen_ sanjunipero ahahahahhaahzhzhahsh eksi bilmem kaç IQ ‘yla dolandırıcı olmaya çalışıyorumdurr
patlakprezervatif somurtkansirin lohusa depresyonu sayılmaz 😄. Çok şükür o zamanıma denk gelmedi kanabilirdim 😅
patlakprezervatif Rabia_annesi 850 ile çağrı merkezleri de arayabiliyor. Akbank müşteri hizmetlerinde çalışırken arıyorduk 😄. Bu durumda da en güvenilir olan kısmı zaten bankayı söyleyip aradıkları için bankayı aramak😊
myangelson patlakprezervatif yazılan yazıdan ve linkten bas bas bağırıyor ben dolandırıcıyım diye 😂😂😂
somurtkansirin patlakprezervatif zamanlama çok önemli 😅 hem depresyon hem uykusuzluk biraz inandırır gibi olmuştu o dönem. Ara ara arıyorlar biraz muhabbet ediyoruz fena olmuyor 😅