ebrusafura Kızlar 2 hafta sonra doğum günüm eşimde sen at ben alırım dedi aklımada bişey gelmiyor nerdeyse eşyam tam ne aldırabilirim orya düzeyde fikir verin ya
Mariposa ebrusafura ayakkabi olabilir, kıyafet.. seviyorsaniz taki olabilir. Ben olsam hemen kupe aldirirdim taki seviyorum. Ne seviyorsaniz onu aldirin. Yerinizde olsam ev esyasi aldirmazdim.
oglum_ Kahve fincanı olabilir makyaj seti olabilir şık bi ayakkabı olabilir çanta ben geçen ay eşime kahve makimasi aldırmıştım
ebrusafura oglum_ şöyle 2 ay sonra doğum yapıcam ve diyetisyene gidicem o yüzden kıyafeti sonra alıcam takı toka seven bir insan değilim ve alerjim var🥲
ebrusafura goldengate takı tokaya alerjim var ve sevmiyorum makyaj kozmetik dolapta yıgınla var ayakkabıyı geçenler aldık 🥲
haticeysr0 ebrusafura epilasyon cihazı olabilir ikili kahve makinesi olabilir Arçelik ten çok güzel bi makine bütçe varsa isimli kolye olabilir eşinin senin çocuğunun yazılı olduğu
goldengate ebrusafura benim de kulagim sisiyor ama dirayetli olup takmaya devam edince o sisme geciyor agrimiyorbartik
mondecaidensecmeler ebrusafura kız herşeyin varmış adama ne aldıracan😀😀 tesettürlüsün galiba güzel bir ferace olabilir