Acemiiianne Kızlarr var mı zayıflamak isteyen. Ben 5 ayda 7 kg verdim. Bi 5 ayda 7 kg daha versem çok iyi olacak. 74 ten 67 oldum. 60 olsam çok iyi olacak
1cocukannesi_1 Acemiiianne bende zayıflamak istiyorum. Diyet ve yürüyüş spor yapıyorum garip bi şekilde kilom aynı ama ölçülerim küçüldü 😂 her gören zayıflamışsın diyor ama kilom hiç eksilmiyor
mrvlylunal Acemiiianne beeeen 😀 merhaba bende aralıkta 5 aylık hamile idim kaybettik daha sonra 83 oldum doğum sonrası yani diyetisyene başladım şuan 76 yım ama daha pek yapamıyorum belki bana motivasyon olursunuz 🥲
mrvlylunal Acemiiianne haftada 4 kez Walk at Home yapıyordum bide sebze et ağırlıklı ama aç kalıyordum genelde öyle verdim
annisoldum Acemiiianne benimde kilo vermem lazım ama hiç azmim kalmadı ya. diyetle 7 kilo verdim sıkıldım bıraktım. Son günlerde de stresten iştahım gitti 3 kilo verdim. Şimdi tekrardan iştahım açıldı yemeden duramıyorum resmen 65 kiloyum bende
Acemiiianne sancarmom 5 ay her gün uymadım diyete saldığım günler oldu ama ertesi gün hemen toparlamaya çalıştım bırakmadım