Berfin_bhr Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz ? Ben molfix kullanıyorum çok sızdırma yapıyo değiştirmek istiyorum sızdırmayan bez var mıdır 🙄🙄
xfundaaa Berfin_bhr ben bimin bezini kullanıyorum vlla cok rahat uygunda yani 1 paket prima 48 tl bimden bi tanesi 26.50 iki paket alıyorum ve cok rahatlar bnde oğluma ilk prima kullanıyordum snra bimun bezine geçmek istedim geçtim aşırı rahat oğlum
Sahreyldrm Berfin_bhr bende Molfix kullanıyorum ama sızma problemi yaşamadım sadece küçülmeye başlayınca sızdırıyor onda da bı numara büyük takıyorum sizmiyor
Meltemefe Berfin_bhr molfix kullandım ama hiç sevmedim bana çok sert geldi uzun süredir minies kullanıyorum memnunum
1anne Molfix kullaniyorum 2 kizimdada memnunum oncede sleepy kullaniyodum oda güzel ama byk kizim yurumeye baslayinca sleepy kalin oldugu icin ayrik yuruyordu o yuzden degistim
Berfin_bhr Oglunasikbiranne08 valla her kaksını yaptığı zaman taşırıyo acaba benim oğlumu çok yapıyo yoksa bezde mi sorun anlamadım
Umutefeninannesi Berfin_bhr 2.5 aylık oğlum a101 in bezini kullandık ama sıkmaya başlamıştı bitikten sonra önceden aldığım primayı kullanmaya başladım kakasını dışarı çıkardı hep, Sofia ya devam yani
Mutluluk Berfin_bhr bende Molfix pure soft kullanıyorum ama hiç sızdırma yaşamadım bezini eşim bağlarsa eğer zibinina kadar taşıyor 😂 çünkü beceremiyor