ibrhmsmyrefnn Tuvalet eğitimi sırasında evde mi durulmalı yoksa dışarı çıkarılmalı mı veya kaç gün sonra dışarı çıkmalı
yenianne9087 ibrhmsmyrefnn bizim bugün 12. günümüz ilk 5 gün evdeydik 6. günden itibaren çıkmaya başladık portatif bir lazımlık aldım dışarı çıkarken de alıştırma külodu giydiriyorum nolur nolmaz diye
mrvlylunal ibrhmsmyrefnn ben genelde evdeyim ama ev gezmesine gittik lazımlığını götürdüm bide 💩 yapmıyor korkuyor bez diye ağlıyor gelince bez takıyorum mecbur o anda :/
simseklivekalpli ibrhmsmyrefnn oturana kadar evde dursanız iyi olur, eve gideceksek ben lazimligi götürmüştüm yine
fsfsfsg ibrhmsmyrefnn bizim 14. günümüz. Ben yakındaki parka çıkartıyorum. Gitmeden önce tuvaletini yaptırıyorum maksimum 2-2.5 saat kalıyoruz. Yanıma da yedek çamaşır ve alt koyuyorum. Şükür şimdiye kadar kaçırma olmadı.
16momm yenianne9087 lazımlığınız Naısl acaba foto atar mısnız ? Ben de eğitime başlayacağım ama her gün parka çıkıyoruz her gün dışarıdayız nasıl yapacağım bilmiyorum portatif lazımlık araştırıyorum ben de çantayı atıp çıkmalık
16momm yenianne9087 ya bir de mesela diyelim parkta geldi nasıl yapıyorsunuz köşeye geçip lazımlığa mı oturtuyorsunuz mahremiyet açısından biraz düşündürüyor beni😥
yenianne9087 16momm görsel ekleyemedim ama e bebekte baby plus portatif katlanabilir bebek tuvalet mavi yeşil renkte
yenianne9087 16momm bu benim de çok önem verdiğim bi konu parkta tesadufen bi kaç anneyle konuştum kenarda tenha bi yer var hepsi oraya yaptırıyormuş 😅 birde ben geniş bir müslin örtüyü alıp bacaklarına sarıyorum çıkartırken görünmemesini sağlıyorum yani
birprensesanesi ibrhmsmyrefnn ben portatif lazımlık alıp çıktım evde hiç kısıtlamadım zaten çişi vs gelince hemen söylüyor🌸
yenianne9087 16momm evet bu market poşeti geçiriyorum ya da çöp poşeti dışarda kurtarıcı oluyo kenarları açıldığı için misafirliğe ya fa avm ye kafeyede götürüyorum klozetin üstüne konuyor çok pratik bir şey