12sb Kızlar merhaba bebeğinize hangi deterjanı ve yumuşatıcı yı kullanıyorsunuz mühendisoğluna baktım ama bulamadım
ddeniz23 12sb Ben şuan Dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını kullanıyorum bitince Dalan granül deterjana geçicem
Rabia83 12sb canım ben green baby sıvı deterjan kullanıyorum . İnstagramda mühendisin oğlu var temiz içerikli ürünleri anlatıyor orda . Çok ta memnunum asla leke bırakmıyor kokusu yok . Yumuşatıcı kullanmıyorum canım ben
Rabia83 12sb canım bizim burda file market var ordan alıyorum ama trendyolda da indirimdeydi hem de set hali vardı
Mahbeker 12sb yumuşatıcı kullanmıyorum karar veremedim. Dalan Roxy matik Lavanta kullanıyorum. Cookk güzel bence bembeyaz oluyor beyazlar ve kıyafetler mis gibi oluyor. Dalinle başladım sıvı deterjan beğenmedim. Granül beğendim ben 🙂
anakraliceee @12sb duru granül sabun kullanıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum zaten çok güzel kokuyor kendisi memnunum
Hotic Deletedmom145 yumoşu kendimize kullanıyordum taa ki fiyatları tavan yapıp,fiyatı daha uygun ve kokusu ondan daha uzun süre kalan yumuşatıcılarla karşılaşana kadar 😄