Drnk Kızlar bizim nırmalde martın 2 sinde 2. Ayımız doldu 3 tane aşısı daha bugün yapıldı neyse o konuyu geciyorum şimdi uyuyo ateşlenirse napmam lazım birde rota virüs aşısını ne zaman yaptırıcam saglık ocakları bomboş kimseden bilgi alamadım
Gamzeli2206 Drnk ateşlenirse calpol verdim ben rota virüste ilk doz 3 aylıkken oluyor 2. Doz 5 aylıkken veya 6 aylıkken
Berrinsoyagazi14 Drnk ben rota alışını doktorumun tavsiyesi ile 2. Ay aşılarıyla aynı anda yaptırdım ateşi Çıkarsa carpol verebilirsiniz fakat korkmayın her bebekte ateş olucak diye birşey yok 🙏
Damladenizim Drnk ateslenirse calpol verin ya da huysuzluk cok yaparsa agrıdan olabilir. rota ve menenjit 3. ayda yapılıyor ikinci dozları 5. ay da
Drnk Gamzeli2206 biz şimdi nisanın 2 sinde 3 aylık olcaz nisan ayı boyunca yaptırabilirmiyiz birde saglık ocakları yapıyormu
simgecan Gamzeli2206 6.ayda olmuyor çünkü sağlık ocağında aşı var o zaman rotavirüsle arasında en az 1ay olması gerekiyor
Emo Rota vüris aşısı ücretli sağlık ocağı bilgi vermiştir belki isteğe bağlı zehirli ishale karşı fiyatı 300 400 tl dedi sağlık ocağı hemşiresi☺️
Emo Drnk gün vermişdir evde yaptırman imkansız Canım ama isteğe bağlı 3.üncü ay aşısı sorduklarım yaptırmadık demişlerdi bende kararsızım
Drnk simgecan kaç çeşit var kimisi 3 doz kimisi 2 doz 3 ve 5. Aylarda diyor evde kendimiz yapabiliyormuyux
Gamzeli2206 simgecan evet aynen ama 6 . Aya kadar uzayabiliyor ben 6. Ayda yaptırdım diğer aşıyı 7. Aya erteledim
Drnk Berrinsoyagazi14 yani 4 aşı birden mi yaptırdınız aynı günde rotayı agızdan damla olarak mı yaptrdınız
Berrinsoyagazi14 Drnk evet 4 doz yaptırdık doktorumuzun önerisiyle rotayı ağızdan uygulandı şok şükür 1 seferlik carpol verdim ateşi çakmasın diye çıkmadı aşı sebebiyle huzursuzluğı oldu ama 1-2 güne geçti 🙏
Berrinsoyagazi14 Drnk pardon doz yazmışım yukarı da 4 aşı uygulandı rota yla bizimki bu arada 2 doz uygulanan aşıydı rota aşısı
Drnk Damladenizim tesekkür ederim ateşi suan 37 biraz huysuzluk var calpolda ağrı kesici özelligi de var mı
Kivircikmomy Dün 2. Ay aşısını yaptırdık gece boyu ateşini kontrol ettim çok şükür 37.5 üstünü hiç geçmedik. Bugün de ateşlenme durumu olur mu ? Sürekli kontrol etmek gerekir mi