Merhaba arkadaşlar bir tane kızım vardı şu an dört yaşında bebekliği çok zordu kolik ataklar diş dönemleri hastalıklar hepsini en zor haliyle bol aglamayla yaşadım. O yüzden ikinci çocuğu hemen düşünmüyordum üç yaşına doğru kızım duruldu tabi ben hemen kandım eşime ikinci çocuğa hamile kaldım. Şu anda da on aylık bir oğlum var beni o kadar zorluyor ki kızımda da çok zorlandığımı söylemiştim ama en azından o tekti uyudugunda dinleniyordum. Maalesef şu an kızım okula da gitmiyor gündüz de uyumuyor o yüzden iki çocukla mahvolmuş durumdayım eşim esnaf olduğu için pazar günleri bile evde çoğunlukla olmuyor akşamları geç geliyor. Annem ve kaynanamla aynı şehirdeyim ama onlar da yeterince destek olmuyorlar.
Kısacası çok zor geçiyor günlerim oğlum sürekli ağlıyor inanılmaz bir şekilde susmuyor, hasta değil , karnı tok altı temiz sürekli ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum. Emeklese rahatlarım ama sürekli ağladığı için hep kucakta emeklemeyi bilmiyor hatta tek başına çoğunlukla oturmuyor bile pat kendini arkaya atıyor ne zaman geçecek bu günler 🥹🥹