Mrt06 yavuzselimim_75 dr yazdı dün günde 4 kere felan ver dedi siz direk ağzına mı damlattınız yoksa sildiniz mi
Mrt06 2025mucizem hllall yavuzselimim_75 haless39 kızlar yazmıştım pamukçuk diye dr ilaç vermişti onla çocukta suan baya bi azaldı bu seferde benim göğüs ucu pembeleşti aşırı acıyo emerken duramıyorum emmese şişiyor yine acıuor bunu ben nasıl geçiricem ?
haless39 Mrt06 eğer el değdiremiyorsanız,çiçek sulama için fısfıs şişeler var,içine karbonatlu su yapıp göğsünüze sıkabilirsiniz,zeytinyağınıda makyaj temizleme pamuğuna bandırıp,göğsünüze koyup öyle yatın,iyi geliyor
Teletabianteni Mrt06 mikostatin veriyorlar ama tadı kokusu çok kötü. Temiz bir bezle tülbent yazma tarzı birşey ya da sargı bezi olur karbonatlı su yapıp onunla temizleyebilirsiniz iyi gelir
bittercikolata__ Mrt06 Ben büyük kızımda yaşadım temiz bir ağız mendilini yıkayıp hafif karbonata batırıp sildim sonra birde kara dut yedirmistim o zaman 9 aylık falandı meyve emziğine koydum yedi o daha çabuk geçirdi
Mrt06 2025mucizem yok kuzu ama böyle giderse olcak gibi emdiremiyom acısından bi dr gtcem kremi felan varsa
YorgunAmaMutluAnne Mrt06 öyle oldukça 1 2 cay kasigi su veriyodum hemen geciyodu ağzında süt kaldığı icin oyle oluyo