damlaaa_1 5 ay 21 günlük bebeğim var eliyle sürekli kulağını kaşımaya çalışıyor acaba saçı mı dökülüyor kulağının arkasında ondan mı böyle yapıyor anlamadım dişten dolayı da olabilir mi
Gokturkmom damlaaa_1 Benim oğlumunda diş sancısı kulaklarına vuruyor dişten kaynaklı olabilir kulak çekiştirmesi
cansu2600 damlaaa_1 Cok fazla eli kulağında benimkininde kulağıyla oynar sürekli hatta bir kulagini oynayıp bukmekten kepçe yaptı. Benim annelik iç gudume göre izledigime göre yorgunken uykusu geldiğinde yapıyor ama eşim çok diretti cuma günü doktora götürdüm. Hiç bişey yoktu içerdeki kulak kiri rahatsız ediyor olabilir kulak çevresinde döküntü var onlar rahatsız ediyor olabilir dedi. İlerleyen yaşlarda hala devam ederse bu alışkanlığı çocuk psikologuna goturebilirsiniz dedi. Dişten bile yapiyolar bunu.
damlaaa_1 @Gokturkmom ne zaman sonra diş çıkardı peki canım yaklaşıl 1 haftadır sürekli kaşıyor kulağını
ayssbus Benimki neredeyse bir yaşına girecek hala çekiştiriyor. Hiçbir sıkıntısı yok, dişten dedi doktorumuz. Tırnaklarını iyi törpüleyin, kesiyor kendini neredeyse. Kanatıyor bazen çok sivri olunca..
Retzja Diş sancısı olabilir, çok büyük ihtimal. Direkt kulağa vuruyor gerçekten sancısı çünkü. Kulaklarında akıntı, aşırı huysuzluk vesaire yoksa en büyük ihtimal diştir.
damlaaa_1 @cansu2600 sanırım diş canım çıkmak üzere gibi. Benim bebişimin uykusu gelince gözünü ovalar kulağını da dişi için kaşıyor büyük ihtimalle