kelebekay Kızlar selamlar, bebeğim ve annemle uçak yolculuğu yapacağız. Kızım 3 aylık. Kucakta sabit durmaz. Tam uyku saatine denk geliyor uçak. Emzirip uyma zamanını uçak kalkışına denk getirmem için oyalamam gerekşr ne önerirsiniz?
nesizade05 kelebekay çöm düşünüp stres yapma bi şekilde yolunu bulursun biz 4 aylık yeğenimi 1.5 saatlik uçak yolculuğunda çarşafta sallayarak geçirmiştik 🤭 sadece kulak tıkanması ve iltihapma yapabiliyor bizde oldu hava basıncından dolayı bunun için önlem almalısın
user92642835096 kelebekay merhaba uçak yolculuğunu yaptınız mı acaba bebeklerde kimlikte fotoğraf zorunlu hale mi gelmiş bilginiz var mı?
Gokturkmom kelebekay Sanmıyorum 🥹 ben oğlum 1 yaşındayken binmiştim o an uyuyordu ama kalkış ya da inişte uyanmadı
nesizade05 kelebekay bilmiyorum ama vardır sanırım mesela ben şöyle duymuştum inerken ve çıkarken emzirmek gibi . Yapay zekaya sorabilirsiniz
minikadam22 kelebekay evdeyken nasıl oyalıyorsanız öyle uapın emzik vs kullanıyorsanız alın sevdiği oyuncakları biz sık seyahat ederiz uçakla ne götürdüysem yanımda ilgilenmedi hep önümüzdeki ekranla kulaklıkla camla yastıkla oynadı yeti geldi bağıra bağıra ağladı ama yapacak bişey yok ben 2.5 yaşında olduğu için sevdiği çizgi filmleri indiriyorum artık ama siizn ki daha küçükmüş daha kolay olur