mutlubiranneeeee Kızlar bu damladan kullanan var mı? Rahatlatıp uykuya yardımcı oluyormuş. Birçok kişi faydası oldu demiş. Sab siimplex ve nurse harveys kullandım ama etki etmiyorlar sanki.
kelebekay mutlubiranneeeee biz kullandık. Gaz için kullandık. Gece de gündüzünü veriyordum yani. Uyku üzerine etkisini bilemeyeceğim ama gaz için iyi geliyordu. Doktorumuzda önermişti. Yakınlarımız da önerdi Amerika’dan getirttik
bilgedm mutlubiranneeeee Aylarca hem gündüz damlasını hem gece damlasını kullandım. En çok fayda gördüğüm gaz damlasıydı.
mutlubiranneeeee kelebekay benim yurt dışından getirtme gibi bir imkanım yok ama türkiyedeki de acaba içerik olarak aynı mıdır
mutlubiranneeeee kelebekay inşallah daha yeni damla değiştirdik bu da pek faydalı olmadı gibi bir hafta daha kullanıcam eğer faydasız olursa bu damlayı almayı düşünüyorum
mutlubiranneeeee bilgedm iki farklı türü mü var canım? Bir de gece damlası uykularına destek oluyor mu gerçekten benimki uyumuyor biraz olsa rahatlasa uyusa ben de rahat ederim 😢
bilgedm mutlubiranneeeee Bi gece damlası bi de gündüz damlası var. Gece için olan benim bebeğimin uykuya daha rahat geçmesini sağlıyordu. Tabi her bebek bir değil sizin bebeğinizde nasıl olur deneyip görebilirsiniz anca.