1melekannesi200_ Arkadaşlar kız kardeşimin doğum günü yaklaşıyor ona hem duygusal yani manevi ve hoşuna gideceği biseyler alıp yada yapmak istiyorum ne yapabilirim yada alabilirim hem ekonomik aynı zamanda da begencegi bişey fikir verirseniz sevinirim
suheyliii 1melekannesi200_ bence güzel gümüş bir kolye olabilir, imkanınız varsa 14 ayar altın kolye de olabilir. Değerli olduğu için hem eskimez hemde saklanmaya değer görülür
1melekannesi200_ Fikirler güzel ama yinede değişik şeyler varsa daha iyi olur sasiracagi bişeyler istiyorum yaaa
suheyliii 1melekannesi200_ çelik vs, bunlar değersizdir. Ama anlamlı gümüş ve altın kolye her zaman değerini taşır
suheyla92 1melekannesi200_ kisilellestirilmis seyleri cok severim ben kolye kupa bir fotoğraf cercevesi vs.
1melekannesi200_ suheyla92 Katılıyorum bende ya anlamlı ve özel hediyelerden yanayım takidan çantadan ziyade
Mrs_Mert 1melekannesi200_ ben eşime yaptırmıştım ama kardeşe de olabilir belki. Minik bi anahtarlık şeklinde albüm. Deri kapaklı içinde 8 10 tane fotoğrafınız oluyo ve anahtarlık kadar küçük 🥰 Instagram’da bi sayfadan yaptırmıştım. O zaman nişanlı bile değildik nereden baksanız 10 yılı var. Hala da takılı ve taş gibi bişey olmadı. Mini albümler olması lazım sayfanın adı
1melekannesi200_ Mrs_Mert Bu fikre bayıldım ama sorun şu ki yakın arkadaşı albüm yaptiricakmis bana söyledi yani böyle biseyi bide ben yaptırsam fikir çalmış gibi alicam o duruma dusucem yani
Mrs_Mert 1melekannesi200_ ama albümü yanında taşıyamaz 😊 sayfayı incelediniz mi görseller mevcuttur bende hala her gören şaşırıyor
Mrs_Mert 1melekannesi200_ yasal mı bilmiyorum ama sayfanın linkini paylaşayım https://www.instagram.com/minialbumler?igsh=MWI4NHI3dmJtYm56dA==