sumeyyeyilmaz Hanımlar geçen hafta doğum yaptım kızımı emziriyorum çok şükür ama bazen sütümü sağmak zorundayım meme reddi yaşamak istemiyorum sağdığım sütü biberon hariç nasıl verebilirim
kader_14 sumeyyeyilmaz lansihon markasının biberonunu kullandım çok memnun kaldım asla meme reddi yapmadı .
Bebegimm1 sumeyyeyilmaz tommee tıppee kullandım 2 cocugumda meme reddi yaşamadım ikinci cocugum aksine biberonu bıraktı.biberon harici başka şeyle vermek çok zor olur kaşıkla veya şırıngayla verebilirsnz ama bunlar uzun süreli bir yöntem değil bana göre bebek beslenirken zorlanır malum büyükdükçe cc de artıyor çok uzun süre idare etmez sizi bu yöntem
mavikelebek__ sumeyyeyilmaz şırınga ile yanaginin iç kısmına az az emer gibi sıkarak verebilirsiniz. Bende meme reddi olduğu sürede emzirme danışmanı bu şekilde yapmamı söylemişti.
kllcci 18 günlüğüz bizde önce emzirme sonrasında Philips avent biberonla veriyorduk ilk hafta şimdi lansinoh yavaş akışlıyla veriyorum sağdıklarımı diğeri yoruyor çekerken az geldiği için red yaşamadık emzirip sonrasında vermek işe yarıyor
gzd_nhr kllcci merhaba canım başlık numarası s mi acaba ben m aldım da 4 aylık bebeğime sanki çok hızlı gibi geldi
kllcci gzd_nhr avent başlık numarası 2 lansinohta 2 numara S yazıyor Onuda sen sorunca kontrol ettim bi tık hızlı gidiyor avente göre ama dik tutup içirince sıkıntı olmuyor
simseklivekalpli sumeyyeyilmaz şırınga ile. Finger feeding yöntemi olarak bakabilirsiniz netten. Tavsiyem şırıngayı büyük alın surekli 5 ml sütü çek ver uğraştırıyor çünkü
hghg sumeyyeyilmaz enjektör ve anne sütü kaşığı ile verebilirsin onlara red olmaz biberonda red riski var her zaman
kllcci Kaşık biberonu sürekli kullanımda önermiyorlar bu arada bilgin olsun yazanlar var diye söylemek istedim çok fazla gaz yapıyor kaşıktan emerken hava çektiği için
suheyla92 sumeyyeyilmaz kasik seklinde olan biberonla cok dökülüyor ve bebek sadece emmeyi bildigi icin bogazina kacma riski var ve hava cekiyor siringada da oyle bence biberon kullanin en guvenlisi bu. avent 1 ya da 2 numara baslikla verin ben de meme mama gidiyordum once meme verip sonra biberon veriyordum hic sorun yasamadik red olmadi.