Aysenrgrkmm 2 gündür var önce yzünde çıktı sonra kol ve bacak yayıldı ilk gün ateş oldu sonra hiç çıkmadı keyfi yerinde 2 yaşında gün içinde sönüp tekrar çıkıyolar sizce ne olabilir başına gelen var mı acil lütfen
Meri-Mel Aysenrgrkmm Alerji üstü gibi duruyor varsa deloday yarım kaşık icirin ve sirke sürün geçiyorsa alerji olabilir ama en önemlisi ben hiç bişi yapmadan direk doktora giderdim , ilaç bişi kullandınız mı ya da bahçeye falan çıktı mı 🤔
TalentedMom Aysenrgrkmm kurdeşen de alerji de kaşıntı yapar farklı bir şey yedi mi ya sa farklı ürünlerin üst üste yenmesiyle ilgili de alerji olmuş olabilir bekletmeyin acile gidin yayılmasın
Aysenrgrkmm Meri-Mel ilaç kullanmadık bahçeye de çıkmadı ama parka okula gidiyor her gün gidiyor yani ilk defa böyle oldı farklı bir şey de olmadı bu aralar
Aysenrgrkmm TalentedMom farklı bir şey yemedi her şeyi yiyen bi çocuk zaten normalde ne yiyorsak o şekilde yedi
Nvdmrk Aysenrgrkmm valla emzirdigm için 10 gün bişey yapamadm aşırı her yerimde çıkınca doktora gttim nefes darlığı olunca iğne ve 2 krem verdi ondan sonra 20 gun daha öyle oldu geçti stres yapınca yine çıkıyor
TalentedMom Aysenrgrkmm alla alla bazen bazı besinleri üst üste aldığında da yapıyor alerji testi yapmak gerekebilir
Aysenrgrkmm fkrts ateş sonrası olmadı ilk gün böyle kabardı vücudu gecesine ateşledi ateş düşürücü verdim anında düştü daha da çıkmadı