kucukkprensim Kızlar selam beş aylık bebeğim var sadece anne sütü alıyor ek gıdaya geçtiğim zaman su vermeyi düşünüyorum ama etrafımdaki insanlar hayır susar o sıcak hava yedigin şeylere bakıyor diyip beni tedirgin ediyorlar sizce ek gıdaya geçmeden beş aylık bebeğe su su verilir mi
kahvekolik_ kucukkprensim ben az vermistim su hic bisey olmadi sukur. Cay kasikla deneyin isterseniz.
ylnydg kucukkprensim 4. Ay kontrolüne gittik bugün. Emzirdikten sonra olmak kaydıyla su verebilirsiniz dedi. Muhtemelen içmez ama isterseniz verin ama zorlamayın dedi.
kucukkprensim hghg bende aynı şekilde düşünüyorum ama artık o kadar çok söylenmeye başladı ki kendimden şüphe ettim
Retzja Anne sütü sudan oluşur. Dolayısıyla bebeğiniz alması gereken su miktarını anne sütünden zaten alıyor. Böbreklerine gereksiz yere yük bindirmenin anlamı yok, ben 6. Ayda ek gıdaya geçtiğinde vermeye başlamıştım.
Drny kucukkprensim bazen kulakları tıkamak gerekiyor. Ek gıdayla birlikte yemek sonrası içtiği kadar verirsiniz
ylnydg kucukkprensim yavaş yavaş tadına baksın dedi ama genelde 6.ayda öneriyorlar. Verir miyim emin değilim açıkçası
Hanifeisrfl kucukkprensim 6 ay olunca başlamalısın,bütün doktorlar bunu diyor. O senin sütünden bütün ihtiyacını karşılıyor zaten. Etraf her şeye ille bişey der zaten