k_kaplan 7 aylık bebeğim sadece uyurken emziği alıyordu artık o zamanda almıyor uyurken zorlanıyor meme istiyor deneyimleriniz nelerdir? Neden böyle oldu? Nasıl düzelir? Ne yapmalıyım?
ummukygsz k_kaplan 8 aylıkken reddetti uyuduktan sonra vereyim diye denedim olmadı gün içinde pek almiyordu uyurken kullanıyordum bende 10 ayligiz postunuzu görünce aa biz emzik kullanıyorduk dedim 😀
damloss Ben ilk bir ay vermedim ama verirken bi hafta falan reddetti sürekli ögürdü tavsiyem emzirdikten sonra memeyl ağzından çekince direk emziği verin bir kaç kez ögğrme atma olur ama tutar diye düşünüyorum
k_kaplan ummukygsz diş çıkarırken rahatsız eder almaz diyorlar ama emziği bırakınca hemen dişleri çıktı mı acaba 😊
ummukygsz k_kaplan üst dişleri gelecekti belliydi geldi şimdi ikisise hatta yanlarda hemen gelecek sanırım gozukuyor
ummukygsz k_kaplan valla pis pisla falan biraz zor olur gibi oldu ama alıştık ne yapalım uğraştım çünkü nasi uyuturum emzik olmazsa diye almadı ne yapalim🥴salliyirum zaten ayağımda öyle