LadyGaddar agitmoms Bu 5.ev 14 senelik evliyim. İlki kiraydi diğerleri kendi evimizdi eşim taşınmayı cok sever sagolsun 🫠 Sanırım yakın zamanda 6.eve taşınacağız,direniyorum inşallah kazanan ben olurum😵💫
Dedektifgadget agitmoms 8 senelik evliyim yeni taşındım önceki ev kira değildi ailem her sene taşınır 🤣
maybeybi agitmoms bi kaç ay sonra taşınıyoruz 7 yılda 4 olacak ama ne yalan söyleyim benim hoşuma gidiyor 😁 tebdili mekanda ferahlık vardır derler iyi geliyor bana sürekli farklılık 😁 bu sefer kendi evimize taşınıyoruz uzun yıllar taşınamayız diye korkuyorum 😂
masal_ece agitmoms 5 yıllık evliyim 1. Yılı köyde kv kp ile yaşadık sonra başka şehire taşındık yaşadığım şehirde 4 yıldır aynı evdeyim kira ev almayı düşünüyoruz sonbaharda Allah’ın izniyle o zaman kendi evimizde sıfırdan geçicez yani direk köyden bu eve taşındık
ikibaloglanannesi agitmoms 7 yıllık evliyim. 5 ay önce taşındık 6.evimize. Ve bunca zaman istediğimiz evi şükür bulduk🤍🌊
mrscakir agitmoms ayy helal olsun demek istiyorum 😂 çocuktan sonra evimiz küçük gelmeye başladı daha büyük ve ferah bir ev istiyoruz ama taşınmak beni korkuttuğu için cesaret edemiyorum 😂 4 senedir aynı evdeyim hiç taşınma yaşamadım 🥲
minikmisimben agitmoms 9 yıl olacak daha taşınmadık bir kaç kez niyetlendik niyetten öteye geçmedi ahshsh
Niyesordunbucevabi agitmoms aynı şehir de bi kere ev değiştim bi kere şehir değiştik 10 yılda 2 kez yani