vy_ merhaba 19 temmuz da 6 aylık oluyoruz ek gıdaya 6. ayında başlamamızı istedi doktorumuz neler almam gerek daha bir şey almadım sadece minik tencere aldım üstü buhar pişirmesiyle tabak vs önerileriz nelerdir silikon koku yapıyor diyorlar çelik bulmak zor başka ne tür önerirsiniz ve bu bebek irmik vs şeyler 6. ayında hemen veriliyor mu almam gerekli mi
organikirmik vy_ Ben melamin aldım. Ne kadar yararlı değil bilmiyorum ama silikondan daha güvenilir gelmişti bana. Kaliteli bir silikon koku yapmaz demişti buradan bir arkadaş melaminden daha sağlıklıymış benim yine de içime sinmemişti. Zaten sonra kendi tabaklarımıza geçtim kaşıkları da belki 1-2 ay kullanmışımdır orada da kendi kaşıklarımıza geçtim. Cam rende aldım ben kullandım kuruyemişleri meyveleri orada rendeliyordum. Buharlı pişirme makinesi önermezdim zaten onun yerine aparat almışsınız en mantıklısını yapmışsınız. Sulu kalabilirsiniz Ben ilk başta duyarlı geçiş bardağını kullandım munchkin. Pipetlilere hepsi hemen alışamıyor benimki sanırım 9-10 ay civarı alıştı. Önlük olarak klasik önlüklerden kullandım bu silikon önlükler bana fazla ağır geliyor. Ama önlüğü de bıraktı hemen 😂 başka da çok bir şey kullanmadım açıkçası
TalentedMom vy_ ben silikon almıştım mumchkin tabak ve suluk kullanıyorum meyve emziği alın mumchkin ısıya göstergeli kaşıklardan aldım hamur markasının ipli önlüklerini aldım og bisküvi aldım diğer ürünleri genelde normal olanları kullandım
organikirmik organikirmik ha yoğurt makinesini çok severek kullandım. İrmik gibi şeylerin setini almıştım ama neredeyse yarısı kaldı. Yani oğlum öyle muhallebi kıvamı seven bir çocuk hiçbir zaman olmadı 18 aylık hala yemez. O yüzden aldığım muhallebi setleri ne bileyim pirinç unları falan kaldı. Zaten pirinç ununu gereksiz görüyorum yine de sette var diye almıştım ama gerek yokmuş. İrmiği de sadece köftede kullanıyorum hala bitmedi diyebilirim.
TalentedMom vy_ silikon olanında koku yapmadı ama o kadar şikayet eden oldu ki bıraktım kullanmayı plastiğe geçtim hiç almayın daha iyi
ariadne Tel suzgec, cam rende, silikon mama onlugu, buharda pisirme tenceresi, krep tavasi. Bunlari severek kullaniyorum.