00998 Kızım 9 aylık ara öğün olarak neler veriyorsunuz. 🥹❤️ Bizlere de kolaylık olsun. Sürekli ne yapacağım diye düşünmekten yoruldum. Ben muzlu kek yaptım pişmesini bekliyorum sizler neler yapıyorsunuz 🥹
sarikavun 00998 00998 9 aylikmis zaren ana besini anne sutu veya formul mama. Ama aralarda kefir ayran meyve fistik ezmesi tahin fln gerebilirsiniz. Benimki 14 aylik olacak nerdeyse ara ogunlerimiz hep meyve yogurt gefor seklindeydi oyle de drvam ediyoruz
bihterziyagil__ 00998 E bebek de demir içerikli hurma topları var bebeğim onu çok seviyor ondan veriyorum yaz meyvelerinden veriyorum genelde hurma veriyorum karpuza bayılıyor 😄 9 aylık benim de 🌼
00998 cnngkdmr hazır alıp denemedim🥹 kuru meyveyi benimki çok sevmiyor kendim yaptığımda ağzıyla itiyor 🥹
cnngkdmr 00998 belki hazırı sever benim kız hastası yani paket bitirmeden durmuyor eline veryorıö bende sırayla yani bitince ağlıyor da unutuyor sonra Alalhtan 😅dışarda falan iyi oluyor ağzı dolu olunca ağlamıyor mız mız olmuyor en azından 😅
cnngkdmr 00998 ben dışarıya ya önceden kek poğaça yaparım ona özel meyve veya kuru meyve alıyorum çok rahat oluyor deneyin sizde ben aylık 5 10 paket alıyorum dışarda kullanıyorum daha çok evde normal meyve veriyorum eline bi tane bi tane verin baya gidiyor zaten ama dediğim gibi gereksiz pahalı biraz 100 150 tl civarı hep
Retzja Yoğurt, kefir, kuruyemiş, kuru üzüm, kuru meyve, evde hazırladığınız kek, kurabiye ve cipsler, pankek, meyve, smoothie. Bunlar aklıma geldi.
00998 duyguozgl1 1 adet muz 1 adet yumurta 3 yemek kaşığı badem unu yarım çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı zeytinyağı üzeri için ceviz fındık 🥹
sarikavun ay_adengunes yogurt denettiyseniz ve sorun yoksa yogurt ardina tattirabilirsiniz. Ancak icerik okumayi koruyucu renklendirici aroma icermeyen secmeyi unutmayin derim