anne0101 Kızlar bebeğimde pamukçuk çıktı damağında ve ilerde biraz . Meme ememiyor sağıp verdim şimdi de meme almıyor . Mikostatin doktor verdi 2 haftadır sürüyorıö ama geçmiyor ne kullanayım lütfen çoçuk artık dayanamıyor acısına mememide tamamen bıraktı bi daha tutmaz diye korkuyorım . Bineronuda ağlaya ağlaya emmeye çalışıyor
vuessunn anne0101 bir de serum vermişsiniz Kaya koyup pamukla hayırlısı diyorduk yani sürdüğümüz andaki 5 saat sonra muhteşem dört saat sonra hepsi geçti serum gibi bir şey yani
KafadanTayfa anne0101 karbonatlı su ile silin mikostatinden daha iyi. Mikostatinin kokusu tadı çok kötü.
bulutlarinsesi anne0101 karnonatlı su bir ağız mendili ile silin iyi gelir. Neredeyse her emzirmeden sonra yapın. Ama biraz midesi insin öğürmesin 🙏🏼
dunnobeck anne0101 1 çay bardağı suyu kaynatıp ılıyana kadar bekleyin, sonra 1 çay kaşığı karbonatı içine koyup karıştırın, gazlı bezle bebeğinizin ağzına sürebilirsiniz. Emzik, meme ve biberon ucunu da sürekli karbonatlı suyla temizlemeniz gerekiyor
ebru_qw Gazlı bezle karbonatlı suyla ağzını içini her emmeden sonra silin ama su önceden kaynatılmış soğumuş olsun
Aklimideliricem anne0101 biz de kıyamıyoruz sanırım ya benim oğlum öyle olduğunda doktor kontrolü de vardı gittiğimde gösterdim yapamıyorum temizleyemiyorum diye 2 dk yoğun bakıma indirdiler temizlediler ondan sonra da geçti
Aklimideliricem anne0101 yok öyle kızarıklık bilmem ne hiç bişey yoktu sodyum bikarbonat diye bi ilaçla sildik dediler