organikirmik Ben yine tıkandım yazın yemek yapmayı da hiç sevmiyorum ya. Kahvaltı için bile aklımda bişi yok 😂
kahvekolik_ organikirmik gunaydin 🤍bugun soslu sut dana biftek patates puresi ve salata tatli olarak esim fakir pastasi istedi onu yapicam
sanjunipero beybitolat aynısını diyecektim hahah ama ben dün belirlemiştim ilk defa ıslak hamburger yapmayı denicem 😅
beybitolat sanjunipero ay ıslak hamburgerde gerçekten o ekmek ıslak mı oluyor🥲 ıslak ekmeği görmeye bile tahammülüm yok midem bulanıyorda😜
accountant organikirmik kahvaltıya menemen yapacağım diyetteyiz akşamda annemde diyet bozma var lahmacun 😄
Pamukhanim_ organikirmik biz akşam karpuz peynir yiyecez kahvaltılık türü doğaya da düşünmedim oda öyle yer sanırım
beybitolat organikirmik shhshshshshs bizimkide bugün ilk defa geç uyandı zaten hava atim demiştim hhahhaha
mamacitaa_ organikirmik ben de yazin hep disarda olalim istiyorum yemek yapmayi hiç sevmem zatiiii😂😂 basit seyler yiyelim istiyorum djsj bugün arkadaşlarla mangala gideceğiz sahile allahim sukurler olsun dkmdkmdkmd
hilal858 organikirmik Kaynanama geldik bugün hava serin Balıkesir’de et çorbasi yapicaz dünde sarma yapmiş kayınvalidem yanına karpuz felen tamam
ikibaloglanannesi organikirmik Bugün eşim evde döner yapacak dürüm. Çocuklara da pilav üstü yapariz. Valla yaz oldu mu insan yemek değil soğuk soğuk bir şeyler içmek istiyor
organikirmik AlinaEmreHan1 oglum_ of benim de canım kızartma çekiyor. Birkaç gün önce yaptım ama yağda kızartmaya üşendiğim için fırında yaptım hiç keyif vermedi kdkf
KendiEvimdeDeplasmandayim Canım mantı çekiyo mantı yapacağım akşam. Şimdi de ezogelin çorbası yapıyorum kızım kalkınca yer diye