Tgbberk Ozustaseyma ben bi doz yaptirdim. 10 gun boyunca karin agrisindan gazdan cok cektik. Bagirsaklarla alakali bi asi oldugi icin yaparmis. 2nci dozu vurdurmayi düşünmuyorum. O mikrobu verdik bi kere zaten😣
deletedmom01 Ozustaseyma Bu aşı ne için ne kadarlık olunca yapılıyor biz 1 ay 15 günlüğüz henüz böyle bir aşıdan haberimiz yok da?
Thesra Ozustaseyma 3 dozluk olan rotateq aşıyı yaptırdım 2-4 ay aşıları oldu önümüzdeki ay 6. Ay aşısında son dozu yapılıcak
theQueen deletedmom01 2. ve 4. aydayken yapılıyor ya da 3. ve 5. ayda olmak üzere 2 doz vurulan bir aşı 😇 bu arada aşı damla şeklinde ağızdan veriliyor. Kısacası 6 ayı doldurmamış bebeklerde arada 8 hafta olacak şekilde olunması gereken bir aşı ama birinci ay uygulanması bebeğin midesinin hazır olmamasından dolayı tercih edilmiyor 👍🏻 Ve devletin karşılamadığı ebeveynlerin eczaneden alarak yaptırdıkları bir aşı 😇 210 lira tek dozunun fiyatı 👍🏻
Elfela Ben de aşıların kesinlikle eksiksiz yapılmasından yanayım 👍🏻 33 günlüğüz zamanı gelince yaptırıcam tabiki
Deleted0089 Ozustaseyma eczaneden alıyorsun aile hekimi deki ebe yapıyor.. Ama bende kararsızım yaptırmak bide 2 ve 3 doz olan şekli varmış
melissrn Yaptırdım tabiki 3. Ayda doktorumda kesinlikle yaptırmalısın dedi 👍🏻 Hiçbir yan etkiside olmadı 2. Dozuda yaptırıcam inşallah
Melisinannesi handedncl biz de 2. Ay aşılarıyla yaptırmıştık biraz ağır geldi keşke 3. Ayda yaptırsaydım dedim ama nolur nolmaz siz içinizden nasıl geliyorsa ve doktorunuz nasıl öneriyorsa öyle yaptırın.
handedncl 2 dozluk olandan yaptırıcam bende. Doktora ağır gelmez mi dedim bende ama kendisi 19 hastalığın aşısı olcak zaten dedi 1 fazla olsa zararı olmaz dedi. Kararsız kaldım
Eses Tabikide yaptırdım 2 dozluk olanıdan dün son dozunu yaptırdık 4.ay aşılarımızla birlikte zaten iğne değil zaten ağızdan alınan bi damla aşı denince iğne diye korkulmasın yaptırılmalı bence tedbir bizDen taktir ALLAH’tan