oylesinebiri__ perla_ canım yazdığım renklerin boya numarasına bakabilirsin demek istedim belki benim verdiğim numaralarin tonunu beğenmezsin ama pallete nin 5-60 sıcak çikolatası 4-0 kahve 8-77 tarçın bakır gibi tonlara bakabilirsin istersen resmini özelden atabilirsin anlattığin kadarıyla bu kadar yorum yapabilirim
perla_ oylesinebiri__ bende o yüzden numaralarını istedim canım belki daha açık ton veya daha kapalı bir ton alırım diye
oylesinebiri__ perla_ kız işte tipini bilmediğim birine nasıl boya numarası önereyim 😂 sen söyle sonra çilek kıza filan dönersen bana saydırirsin
tgcyi perla_ yok canim haklisin tabi ki atma, ben goremedigim icin renk fikri veremicem demek istedim☺️
Kitsu perla_ ben olsam çoktan buradan gidip evde sombre yapımı videolarındaydim 😅 ses vermezsen öyle anlarım 😅😅
Kitsu oylesinebiri__ ombre sarı ve tonları soğuk grup. Sombre sonbahar renkleri kahveler kızıllar.. sıcak grup 😅
12betul Kitsu Aynı ben bir Kadın 😂 Daha bugün dip sombre yaptım . İçime sinmedi dibe küllü kumral yaptım biraz 😂 sarılarımı ben kendim yapıyorum artık . Gerçi eski kuaförüm ama olsun yine başarı . 10 bin flaut veriyorlar
Kitsu 12betul oh afiyetle kullan 💃🌸on bin yine iyi ya ben 7 ay önce o fiyatı almıştım 🥲 eskiden bende kendi sarı dip boyami yapıyordum ama kendi rengimi uzatmaya niyetliyim bakalım ne kadar dayanacagim
12betul Kitsu Ah ah fiyatlar uçtu cidden . Ana rengi bir türlü uzatamadım ben . Şimdide baya beyazım var . Birde sarıdan dönersem kendimi kötü hissediyorum bağımlılık gibi
Kitsu 12betul sarı saç bağımlılık zaten. Maddi manevi yük ama napalim cook tatlı 😅 kızıl kullanıyordum hamilelikte. Dogumdu bebekti emzirmekti derken boyayamadim kaldı öyle çok şükür 🥲
AlinaEmreHan1 perla_ Evde yapamazsınız bence saçınızı bozarsınız kuaförde yaptırın en iyisi bu tür işlemleri,eğer sombre düşünürseniz Tek renk olsa neyse de evde, sombre uğraştırıcı bir işlem Ben buğday tenliyim , yakın zamanda sombre yaptırdım güzel oldu
perla_ AlinaEmreHan1 ben beyaz tenliyim de yüzüm bir tık buğday rengi fiyatları pahalı ama sen ne kadara yaptın