saremomm_ Kızım diş fırçalanacağı zaman ağlamaya başlıyor fırçası yumuşak uçlu ayına uygun kendisine veriyorum sadece ağzında tutuyor ben gösteriyorum herşeyi taklit ediyor ama bunu asla istemiyor 😒 benimde diş takıntım var sararacak çürüyecek diye ödüm kopuyor Nasıl alıştırdınız ağlatmadan nasıl fırçalayabilirim
Tugcebb saremomm_ benimki o aylarda fırçayı alıp kaçıyordu. Ben fırçalayım dediğimde de ağlıyordu. Dedim hiç alıştıramayacağım sanırım. 20 aylık gibi kendim fırçalarken banyo tezgahına oturtmaya başladım. O zamandan beri yapabildiği kadar kendi fırçalıyor
gamomuu saremomm_ benim kızım da 16 aylık. Eline diş fırçasını veriyorum kendim de kendi dişimi fırçalıyorum böyle biraz ağzında yapmaya calısıyor. Sonra elinden alıp ben fırçalıyorum biraz ağlıyor elinden alınca ama fırçalamamız lazım mecbue.
Pamukhanim_ saremomm_ biz bu kukulinin dişlerimi fircalarim şarkısı ile alıştık birde biz fırçalarken izlerdi şimdi sürekli fırçalamak istiyor
mrscakir saremomm_ bizde 2 tane diş fırçası var birini eline veriyorum diğeriyle ben kızımın dişini fırçalıyorum bir süre sonra sıra sende diyorum oda fırçalıyor kendince. Elinde olmadığında benim elimdekini istiyor, o yüzden iki tane alarak buldum ben çareyi 😂
Retzja Siz de yanında fırçalayarak özendirebilirsiniz, o fırçalarken gülüp abartılı tepkilerle pekiştirebilirsiniz, lavabo kısmına ilgi çekici küçük hayvan oyuncakları koyup “kedi seni izliyor, nasıl fırçaladığını merak etmiş” şeklinde oyun yapabilirsiniz.