ayse01_alparslan İki defadır adetten sonra enfeksiyon kapıyorum doktora gittim ilaç yazdı kullandım azaldı biraz ama hala bitmedi bilgisi olan mantar dedi en son doktor nasıl geçecek bu hastalık gecireniniz var mi nasıl bir yol izlediniz
amansallagitsin ayse01_alparslan adetten sonra enfeksiyon kapiyorsaniz adet doneminde yanlış birşeyler yapıyorsunuz demektir. Pedinizi sık sık değiştirin iki gün duş almayin hatta üç gün olursa daha iyi olur onun dışında şekerli gıdalardan uzak durun hamur işi tatlı gibi. Sonrasinda sarımsak kürü yapın bı hafta boyunca geçer
amansallagitsin ayse01_alparslan adetliyken rahim mikrop kapmaya enfeksiyon kapmaya çok müsait o yüzden yikamamak gerekir yıkamak daha kötü yapar enfeksiyona daha açık verirsiniz. Bı diş sarımsak küçük küçük doğrayın sonra üzerine bı tatlı kaşığı bal ve beş altı limon damlası karıştırın sonra yutun hap gbi su ile destek alablrsnz bu seklde bı hafta boyunca tüketin
ayse01_alparslan amansallagitsin ya denerim olmadı TSK ederim gerçekten çok perişan haldeyim ilaç içmeme rağmen yirmigunden fazladır akıntım kasintim var