tugba2436 Merhaba kızlar kızım dokuz aylık kontrolünde 8000 kg 68 cm çıktı bana boyu ve kilosu düşük geldi sizin bebişleriniz bu ayda nasıldı boy kilo sizce düşük mü
00998 tugba2436 bebeğim her bebeğin gelişimi farklıdır. Bu duruma doktorunuz ne diyor. Kaç kg doğdu. Bizim kendi doktorumuz artık çok fazla kilo almayacağını söylemişti. Diş dönemi,emekleme,iştahsızlık gibi. Çok hareketli olucak demişti.
cananbulbul tugba2436 çok kriter var aslında bu konuda mesela kaç kg doğdu, emiyor mu yoksa mama mı alıyor? ek gıda günde kaç kere alıyor? yürüyor mu emekliyor mu yani çok mu hareketli gibi gibi
tugba2436 00998 3070 kg doğmuştu kilosu %25 lerde dedi yani kötü de değil diyor ama bizim ek gıda sorunumuz var maalesef ek gıda yemiyoruz sizin bebeğiniz kaç aylık
Seherr_ ilgebrc bizimkisi anne sütü alıyor, Doktorumuz Ek gıdayı artır, anne sütünü geri plana çek, Kilosu az dedi. Geçen aydan bu aya yarım kilo almış. Normal de kaç olmalı bilmiyorum.
ilgebrc Seherr_ valla ben de anlamadım,bebeğim mama ve ek gıda ilerliyor,ek gıda olsun sadece günde 1 kez mama yeterli dedi.Uyanır uyanmaz mama içen bebeğim var dediğini uygulamam mümkün değil zaten