gzd_nhr Kızlar bu ana kucağı varya Manuel bebek hareket ettikçe sallanan cinsten onlar kullanışlı oluyor mu bebeğim 4 aylık olacak almak için sizce geç mi uzun zaman kullanamaz mıyım en azından mutfakta yemek falan yaparken yanıma almak istiyorum düşünceniz nedir ve tavsiye edebileceğiniz bir ana kucağı varsa önerilerinize açığım
organikirmik gzd_nhr bizimki 6 ay civarı kendini sarkıtmaya başlamıştı 8 civarı hem kendi durmadı hem de ağırlığını çok verdiği için kemeri yırtıldı. Ama 2 yaşında olan ve hala oturup biberonla süt içen ve uyuyan bi bebe var tanıdığım😂
00998 gzd_nhr 5 ay kullandım. Ama çok seviyordu kızım. Sonra hareketlenmeye başladı içinda oturmaya başladı daha da koymadım🥹
bilgedm gzd_nhr 3 ya da 4 aylıktı kullanmaya başladığımızda. Gündüz uykularını hep onda yaptı hatta şu anda 14 aylık ve vazgeçiremiyorum gündüz uykusunu ana kucağında yapıyor. sabah uyandığında mamasını da onda içiyor.
kubra_2407 gzd_nhr 3 aylık falandı kullanmaya başladım o süreçte baya rahattı. Mamma markasının önünde oyuncak olanından almıştım iş görmüştü memnun da kalmıştım.
00998 gzd_nhr ben 1 haftalıkken kullanmaya başlamıştım. İlaç gibi gelmişti. Almak istiyorsanız ucuzlarından alın 🥹
yenianne999 gzd_nhr ben de sizin gibiydim ne gerek var sonrasında yer kaplayacak nereye koyacağım falan demiştim. Yengem verdi kullanayım diye doğduğundan beri onda diyebilirim. Gündüzleri ful onda. Bebeğim kucaktan bunalıyor oraya koyunca susuyor sakinliyor bile bazen o kadar yani. Mutfakta da masanın üstüne koyuyordum evet doğru değil ama kilitliyorum bir de destekliyorum zaten dönmeyi de bilemiyordu şimdi koymam şimdi mama sandalyesinde yani çok güzel oluyordu. Hem yemek yaparken sizi izliyor keyifli vakit geçiriyorduk.
puskevit Valla büyük kurtarıcı özellikle de tek bakıyorsanız ben tuvalete falan giderken ona koyup gidiyorum diğer türlü napardım bilmem. İş yaparken falan da iyi oluyor öyle saatlerce oturmuyo ya da uyumuyo ama benim iyiki dediğim alışverişimdir. Ayrıca resmen tuvalet gibi de kullanıyoruz çoğu zaman salıncağa bırakınca kakasını yapıyor diyebilirim çok rahatlatıyor shshhss
birkartanesii 3 günlükten 6 aya kadar kullandı. Sonra totişi yere değmeye başladı sallanırken, mecburen bıraktık yoksa çook memnundum. Her bebek durur mu bilmem, bizimki atakları hep ana kucağında atlattı.
kubra_2407 gzd_nhr valla sanırım ni 7 aya kadar kullandım yanlış hatırlamıyorsam sonra benimki sıkıldı durmak istemedi kurtlu 😂
puskevit gzd_nhr şuan 5aylığız kullanıyoruz hala ama ne kadar daha kullanır tabi bilmiyorum zaten bebekten bebeğe de değişir
yenianne999 gzd_nhr 4 ay olduk sayılır doğduğundan beri yengem 6-7 aya kadar çok rahat işimi gördü demişti