happykids_pera 2 aydır yapmadığım şey kalmadı başaramadım. Biberon yok emzik yok tazyik yüzünden başaramadım çok ama çok üzgünüm
urs_mom happykids_pera Benim sütümde tazyikli canım emzirmeden önce biraz sağıp öyle vermeye çalışıyorum.. Kendini başarısız hissetme ve kendine yüklenme lütfen.. Eğer düşünürsen bir danışmandan yardım alabilirsin
annisoldum happykids_pera üzülme nasibi bu kadarmış de sağabiliyorsan sağıp ver olmuyorsa da yapacak bir şey yok. Ben 2 buçuk ay sağım ve mamayla besledim. Sonra stres vs derken kesildi gitti. Yapabilecek bir şey yok çok ağladım üzüldüm ama olmayınca olmuyor. 6 aylık oldu şimdi mamayla büyüdü. Kocaman sağlıklı bir tospik oldu. Üzülme kendini strese sokma. Mamayla da gayet sağlıklı büyüyorlar
bebegimgeliyo happykids_pera bende çok üzülüyorum biberondan dolayı meme reddi yapıyor ne yaptıysam başaramadım
urs_mom happykids_pera 2 ay 15 günlük canım. Çok zorlandım ben de memeye alıştırana kadar. Emzik ve biberona meyilliydi korktum daha emmez diye o yüzden hiç vermedim. Sütümü de her zaman önce elimle sağıdım biraz öyle verdim. Çok şükür emiyor şuanda.. Ama hala öncesinde biraz sağıp öyle veriyorum
happykids_pera annisoldum beni en çok üzen şey 2 aydır denemediğim şey kalamadı biberon vermedim emzik vermedim başabileceğime o kadar inanmıştım ki bi ara iyi gibi oluyordu bi ara aşırı kötü yani bu süreci bi şekilde yönettim ama sonuç olarak ben kazanamadım ya bu beni kahrediyor :( insan herşeye alışıyor bebeğimin canı sağolsun bu duruma bende alışacağım inşallah
happykids_pera bebegimgeliyo ya ben biberonda vermiyorum düşünün :( keşke 2 ay uğraşacağıma hemen biberon mama vs başlasaydım . Yemin ederim 20 yıl yaşlandım zayıfladım görenler tanıyamaz oldu beni
dandinidstana lütfen oyle dusunmeyin emzirmek bir basarı değil emziren anneler daha iyi anne olmuyor ne kadar nasibi varsa o kadar emer siz elinizden geleni yapmıssınız🤍 benim sütüm de o tazyikli once biraz sagıp sertlik gidince oyle veriyordum zamanla biraz duzeldi denemediyseniz deneyebilirsiniz
hghg happykids_pera anne sütü kaşığı yada enjektörle vermeyi denediniz mi ? Bebeğim emmediği zaman o şekilde yaptım sonra hemen memeyi verdim emiyordu öyle. Bide yatarak emzirmeyi deneyin öncesinde gerekirse biraz sağın öyle verin. Bide emzirme danışmanı vücudunuz ve bebeğin vücudu ıslakken duştan hemen sonra emzir o zaman da tutar demişti bi deneyin isterseniz
mmoz happykids_pera benim de tazyikli önden biraz sağın akıtın sonra yatarak vermeye çalışın 1-2 kere yapınca alışır
mmoz happykids_pera Evet ilk başlarda önden sağıp veriyordum 3-5 kere de yatarak emzirdim alışınca bıraktım ama önden sağım yapmayı bırakınca çok fazla ilk sütü alıyor ve gaz yapıyor maalesef kg da almıyor şimdi de biberonu unutmuş bu da sorun . Bu arada benimki de beyaz gürültü olmadan uyumuyo veya sakinleşmiyor
benimoglumukurtarinesraa Önden sağmak, Beyaz gürültü eşliğinde emzirmek ( benimki sadece böyle emiyordu). Ayakta emzirmeye başlamak sonra oturmak size önerilerim bunlar. Bir de 2.5 aylık civarıyken bu saçma huyu bi anda bırakmıştı biraz daha sabredin