Gokturkmom 18.ay aşımızı başarı ile tamamlandı ✅ 🌸 Bi bacağında şişlik olabilir dediler normalde aşılarda ateş yaşarız 🥹 umarım güzel geçer sizde yan etki olarak neler olmuştu??
esarbiniyannbaglama Gokturkmom birdahaki ay da biz olucaz. İnşallah sıkıntısız geçer canım, şifa olsun
Gokturkmom esarbiniyannbaglama Teşekkür ederiz canım hepsine şifa olsun ❤️ kolaylıkla geçsin inşallah ✨
beybilimeybili Gokturkmom geçmiş olsun yakışıklıya bizim de kolda şişik yapmıştı biraz ateş de oldu ama çok etkilemedi 🤗
Gokturkmom beybilimeybili Teşekkür ederiz balım 💜 Sizin koldan mı yaptılar 🙈 bizim iki bacaktan oldu bi bacağı baya şişmiş bende ara ara buz aküsü koyuyorum canım✨
myangelson Gokturkmom oyy çok geçmiş olsun inşallah güzelce atlatirsiniz 🥰 bizim daha 2 buçuk 3 ay var ama düşünüyorum kara kara 😂😂😂
Gokturkmom myangelson Teşekkür ederiz canım🌸 Bende sırf ateş yaşadığımız için çok stres oluyorum 2 yaş aşısını da atlatırsak bitti sayılır çok şükürrr😍
organikirmik Gokturkmom bizim 1 yaş aşısı geç olduğu için 18 ay aşısını da 1 ay sonraya koymuşlar ya temmuzda olcaz. İnşallah ateşsiz ağrısız geçer geceniz 🧡
beybilimeybili Gokturkmom evet koldandi demek ki farkediyomus, kolay geçer umarım iyi yapmışsın kuzum 🤍
myangelson Gokturkmom bizim hiçbir asida ateş olmadı ama yine de korkuyorum işte 🥲 ay evet sizde 1 bizde 2 kaldı sonra 4 yaşında varmış 🤭
myavocado Gokturkmom Oy benim kuzum, kocamannn abi olmuş 🥹🧿 Geçmiş olsun canım, çok şükür bir yan etki yaşamamıştık biz, sadece artık akılları erdiği için bana kızmıştı iğne yaptırttım diye 😅inşallah sizin de yapmasın yan etki, şifa olsun 🙏🏻
Gokturkmom myavocado Oy benim kuzum, kocamannn abi olmuş 🥹🧿 ayyy daha dün doğmuştu sanki ne ara 1.5 yaş olduk anlamadım 🥹 Bizimki rozeti görünce ağlamayı bıraktı 😂 şuan için keyfi yerinde umarım da böyle devam eder kuzum teşekkür ederiiz❤️
Gokturkmom Gokturkmom bilgilendirmee🥹 ilk defa bi aşıda ateş yaşamadık çok rahat geçti sadece bir bacağında şişlik oldu☺️