gulsahh0 Bebeğim bu hafta 9 aylık olacak ve bir kaç haftadır emeklemeyi öğrendiğinden beri gece uykusunda yan pozisyondan bir anda dizlerinin üstüne kalkıyor ve ağlamaya başlıyor bu o kadar sık oluyor ki neredeyse derin uykuya geçemiyor. Tahmini ne zaman bırakır bunu
aynak gulsahh0 benim bebeğimde 3 gecedir öyle , dönüp duruyor , sonra ağlıyor , sıcaktan mı acaba bilemedim , sizinki emeklemeyi öğrendiği için gece de egzersiz yapıyordur :) umarım yakında geçer 🌸
ergudenezg Benim bebeğimde 9 ay 20 günlük emeklemeye başladığından beri çok sık uyanıyor. Dediğiniz gibi sürekli dönüyor yüzüstü yatıyor poposu havada uyuyor😀 Ee tabi böyle olunca da sık sık uyanıyor. Birde diş dönemi gece 5- 6 kez kalkar oldu. Emmeden de uyumuyor.
gulsahh0 ergudenezg yüzüstü uyumayı da bilmiyor direk ağlamaya başlıyor kucağıma alıp pışpışlayıp tekrar yatırıyorum ama işkenceye döndü dalana kadar 10-15 kez tekrarlıyoruz
ergudenezg gulsahh0 Bir dönem olduğunu ve geçeceğini ümit ediyorum. İyi olsunlarda gerisi hallediliyor bir şekilde 😊