Yaren-1526 patlakprezervatif evet Sincan dan tutacağız mareşal çakmak Mustafa Kemal mahalleleri nasıl ev tutmak icin
patlakprezervatif Yaren-1526 Mustafa Kemal mahallesi ve maraşal çakmak mahallesi bildiğim kadarıyla eski yapıların olduğu yer. Ve sincanın merkezine ve Elvankente de yakın. Yht de o tarafa çok yakın. Karşı tarafında da avm var Sincan’da da yeni güzel parkın içine avm açtılar.
12betul Yaren-1526 Gideceğiniz konum semt mahalle çok önemli . Öncelikle bunu iyi seçmek gerek . Daha sonra hayatta her zaman ; önce iyi gözlemci sonra iyi bir dinleyici olup çevreni ona göre ayarlamak gerek . Dünyanın her yerinde iyi-kötü kutupları vardır. Bununla her yerde karşılarsınız önemli olan sizin tavrınız !
Yaren-1526 12betul sütten ağzı yanan yoğurdu misali yabani davranırım selam bile vermem kimseye heralde
GezginPaNDa Yaren-1526 Türkiye’de birçok şehri gördüm Ankara’da yaşıyorum Bence Ankara’da yaşamak Birçok yerde yaşamaktan kolay insanlar soğuktur, sınırı bilirler alanlarınızı ihlal etmezler kendinizi uzak tutmak için herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur
GezginPaNDa Kitsu kesinlikle küçük yerde görev yaptım Allah tekrar düşürmesin çok sıkıntılıydı Büyükşehir şükürler olsun Insanlar Had bilir sınır bilir çok daha güvenlidir küçük yerlerde her türlü pislik dönüyor
Kitsu Yaren-1526 müge anlı daki çoğu olaylar küçük şehirlerde ya da köylerde oluyor ya o yüzden espiri yaptım ☺️
patlakprezervatif Yaren-1526 Plevne mahallesini çok iyi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sessiz bir mahalle yine merkeze yakın her şeyin elinizin altında olduğu bir yer
Yaren-1526 patlakprezervatif uygun fiyatlı evler bulduk da bilmeyince temiz bı semt mi nasıl acaba diye merak ettik canim
patlakprezervatif Yaren-1526 Plevnede eski yerleşim yerleri ağırlıklı diye biliyorum. Yeni yerleşim yerleri arka taraflara doğru açılmıştır