begonvil00 biz de de var ne yazık ki. Geçen ay bir alerji geçirdik sağ gözü önce kanlandı sonra küçüldü. Baya gezdik doktor doktor. Ateşte vardı ama boğaz, crp, kulak tertemizdi. Tüm tetkikler yapıldı.
Şehrimizde isim yapan bir göz doktoru var devlette götürdük hiçbir şey yok dedi damla verdi. Geçmedi tabi. 2 gün sonra Akşam acile götürdüm. Alerji için ve antibiyotik için ayrı 2 damla veriyorum dedi 2 gün kullandım yok geçmedi. En son uğur göz de bir prof.a götürdüm. Çok ilginç cihazlar ile baktılar kornea ya kadar. Bu ara çok çıktınız mı dedi evet dedik. Üst üste çimenlik ve ağaçlık yerde kahvaltı yaptık o ara mutlular diye. Çimenler biçilirken alerjiyi çok tetikler. Görmede ve göz de hiçbir sorun yok bu konuda rahat olun elinizdeki damlaları kullanın dedi. 2 gün sonra geçti.
İlk kızarmada göz küçülüp kanlanınca menenjitten şüpheniyorum demişti çocuk doktoru. Elim ayağım döküldü yani. 2 gün sonra kontrole gittik menenjit değil rahatla dedi de kendime geldim. Gerçekten alerjik bebek çok çok zor ya