zzeynepdemir23 Oğlum 10 ay 15 günlük sürekli meme istiyor gece de emiyor çünkü ne biberon alıyor neden devam sütü bundan dolayı emzirmek zorundayım sütüm çok azaldı nasıl arttıra bilirim ??
3kedili2bebekli zzeynepdemir23 surekli emdiği için sütünüz azalmamistir endişe etmeyin gogusleriniz yumuşak diye size oyle geliyordur sürekli emince gogusleriniz dolu doluya dolmaz süt yok zannedersiniz ama vardır
miraysum zzeynepdemir23 bestlak damla kullandım işe yaradığını düşünüyorum. Humana çayı da deniyorum onun pek bir etkisini gördüğüm söylenemez. Et çok iyi süt yapıyor kavurma filan yiyebiliyorsanız. Onun dışında en çok yulaf süt yapıyormuş. Bol bol su için. Bir de kaliteli uyku süt yapar ama o durum biz anneler için zor maalesef.
zzeynepdemir23 3kedili2bebekli Öyleyse içim rahatladı, çünkü 1 dk bile kalmıyor memede çok az süre içiyor.
zzeynepdemir23 miraysum Önerdiğiniz damlayı kullana bilirim. Et yiyiyorum ama su için aynısını söyleyemem hamileyken günde 3 litre su içerdim sütüm da baya vardı şuan içemiyorum 🫠Uyku da imkansız.
miraysum zzeynepdemir23 kuru üzüm ve kuru soğan da çok süt yapıyormuş bunlar da duyduklarım arasında. Ama denemedim