kibritci_kiz 3 yaşında kızım 1.5 yaşında oğlum var. Gün içinde kızım oyun oynarken oğlum gelip oyuncaklarını dağıtıyor sürekli bir kaos içindeyiz 😅 Beraber oynayabileceğimiz oyun aktivite önerileriniz var mıdır
Mariposa kibritci_kiz bowling oyunu alabilirsiniz ikisi birlikte oynar, hem kiza hem erkeğe hitap ediyor 🙂
kibritci_kiz Mariposa var zaten oynatmaya çalışıyorum kızım büyük olduğu için oyunları kuralına göre oynuyor ama oğlan her şeyi fırlatıp atıyo 😅 teşekkür ederim tekrar denicem
Aklimideliricem kibritci_kiz küçük olan az daha büyüsün algılasın o da olur benim küçük de abisinin oyununu bozar dayak yerdi şimdi 2.5 yaşında 2 yaşından beri birlikte oynayıp kavga etmeye başladılar hsjdjsjssjfj
Mariposa kibritci_kiz oğlanın da tam herseyi firlatma zamanlari :) ayri ayri oyunlar kuracaksiniz mecbur.
kibritci_kiz Aklimideliricem ahahahshdj benim kız merhametli dövmüyo ama ittiriyo oğlan fena ablasına saç baş giriyo şimdiden 😂
ikibaloglanannesi kibritci_kiz 3.5 yaş ve 14 aylık iki oğlum var. Ve bizde her şeyden aynısından iki tane var. Diceklerim bu kadar 🤣🤣
kibritci_kiz ikibaloglanannesi 2 tane erkek büyüyünce beraber oynayacakları daha çok şey olur en azından iyi tarafından bakalım 😁