hnr97 Arkadaşlar 2 numaralı mamaya geçince kabızlık yaşayan oldumu bebeğimin hem kaka düzeni değişti eskiye oranla daha katı yapıyo ve ağlıyor mamadan kaynaklı diye düşünüyorum hipp organik combiatik kullanıyoruz 😔
3boysmom hnr97 belki ek gıdadandır olabilir mi acaba, biz 2 ye geçtik 1 numaradan daha iştahlı içiyor ikizlerim daha cok sevdiler. tuvaletlerinide hergün normal şekilde yapıyorlar , golden goat kullanıyorum bende
lenakor hnr97 aynı mamayı kullanıyorum bizde yapmadı ben kademeli geçtim çünkü önce 4 ölçekse 3 ölçek 1 numara 1 ölçek 2 numara 2 gün sonra 2 ölçek 2 numara 2 ölçek 1 numara birkaç gün sonra 3 ölçek 2 numara 1 ölçek 1 numara sonra hepsi 2 numara örnek olarak bu şekilde geçtim
mrvdnzz Hipp bebeklerde hem reflü hem kabızlık hem gaz yapan bir mama. Aptamil Prosyneo yu öneririm.. Rahatça kakasını yapıp gazını çıkartabiliyor sindirimi kolay bir mama
hnr97 3boysmom ek gıda tadım yapıyoruz ama sebzelerdeyiz çok çok az yiyo tabi oda etkiliyor olabilir mama değiştireceğim
hnr97 lenakor yaa ben direkt geçtim bugün daha iyiydi ama belkide ek gıdadan oldu ama yediği bir çay kaşığı bile olmuyor bazen benim kız iştahsız bakıyorum bizim ayımızda çok daha fazla ml içiyor bebekler yavaş yavaş toparlar belki