thsinurr Bana kilo aldıran tavsiyeler verin 48-49 kiloyum hedefim 56-57 diyet destekli spora da başlayacağım yiyecek içecek egzersiz her türlü öneriye açığım.
Kaardelen thsinurr Keşke bende şu an kilo almaya çalışıyor olsaydım diyeceğim de oda sağlıklı değildir eminim 🫠 Makarna, börek, hamur işi vesaire bol bol yiyin diyeceğim ama yanlış bir şey de söylemek istemiyorum. Üstte kalsın tecrübeli birileri yazacaktır 🌸
oylesinebiri__ thsinurr 39 kiloyla bende burdayım ben bi ara diyet denedim 43 e kadar çıktım dayanamadım bıraktım
brvnkr thsinurr benım kuzenım pekmez önerdı onunla kılo aldı bende deneyecem bende 50 kıloyum ama o çok ıyı almiş
oylesinebiri__ ebrar344 Diyetiysene gittim onun verdiği listeyi uyguladım çağırdığı zaman kontrole gidiyor dum cihaza girip ölçüyor du ona göre listeyi düzenliyor du değerlerime bakıp ek vitamin de yazmıştı kilo almıştim yani hedef kilo 50 55 arası yapmıştık bıraktım şimdilik yapmıyorum şehir dışında olduğum için 1 2 aya tekrar başlarım
Mixleydi oylesinebiri__ boyunuz da varmış aklıma bekarken 44 kilo olduğum günler geldi boyum 160 olmasına rağmen neler diyorlardı neler..tabi şuan 60 kiloyum doğum yaptım 47 ye düştüm zaten kilo alamıyordum en son bi hap buldum onunla aldım kilomu çok şükür
oylesinebiri__ Merveeofs banada gece ara öğünü olarak yer fıstığı ezmesi yanında 1 porsiyon meyve 2 3 dilim ekmek yazmıştı
thsinurr oylesinebiri__ gece yatmadan önce smoothie yapıyordum ama çocuktan sonra üşeniyorum halim kalmiyor yemedikce daha da zayifliyorum artık eşim ilgilenir yarım saat bende yaparım bı sekilde
Merveeofs oylesinebiri__ eveg dün gittim ilk kez işte eksiklerimi tamamlayıp başlıycam insallah bugün yarın