sebur Kızlar daha öncede buraya yazmıştım ama yine bi sorayım dedim. Bu konularla pek alaka ve bilgim yok. Ne çok kalabalık ne çok tenha olmayan bir yer varmı güzel zaman geçirebileceğimiz temiz bir yer hotel olarak. Ege Akdeniz tarafları. Ağustos ortası veya sonu gibi gidicez. Bütçe 100 bin. Ama diyoruz ki cok pahalı otele değilde orta bütçeli kısma gidip bir kac gün daha fazla kalırız diyoruz😂
Seherr_ sebur Herşey dahil otel olmasına gerek yok diyorsanız Akyaka’yı tavsiye ederim. Denizi, ortamı çocuklar için ideal. Çocukların yaşı kaç?
nazlimom_ sebur Selectum family comfort side Alan Xafira Deluxe Resort Spa Quatro family club Granada Luxury okurcalar Bu oteller listemde ama Quatro’ya daha sıcağım denize yakınlığı yeme içme açısından Granada’yıda çok övüyorlar
mirzacihan sebur granadayı tavsiye ederim geçen sene hamileyken gittim bu sene oğlum 6 aylıkken gidicem denizi çok güzel temiz hizmeti yemekleride iyi çok büyük beklentiniz yoksa bakabilirsiniz
sebur mirzacihan 🥰 teşekkürler hemen bakıyorum. Cok kötü biryer olmasinda hem yemekleri hem konaklama temiz olsun calisanlari iyi olsun yeter 🥰