mamacitaa_ selaam güzel anneler, nasılsınız 💐 ben kahvemi icip bir yandan da buradan fikir almak istedim, gelsin günlük menüler, kimler neler pisiriyor bugun 🍽️😍
uykusuzanne__ mamacitaa_ sebzeli bulgur pilavı Fırında tavuk but 🍗 Salata 🥗 Kolay menü seçtim doktora gidecem akşam randevum var
JollyBaby mamacitaa_ Fettuccine düşünüyorum Veyahut tavuk dünyası Bi köri, kekiklim seçeneklerinden birisi🧑🍳
mamacitaa_ tekqueenbenimokey offff harika 🫠👌🏻🤤 dana kavurma sevmeyen var mıııı 😍 teşekkür ederim çiçeek size de afiyet olsun 💗
tekqueenbenimokey mamacitaa_ vejeteryanlar olabilir bir tek onun harici kavurma sevmeyini kabul etmiyorum asko djdjjdjd🤣
forumgurmesi Akşama dünden kalan yemekler yenecek o yüzden dünün menüsü; Ankara Tava🥘 Yayla Çorbası🍚 Turşulu mısırlı börülce salatası🫘
Meri-Mel mamacitaa_ Bugün Hıdırellez şenlikleri var ilimizde orada tavuklu bulgur pilavı ayran olacak ,biz de çay yapacağız karpuz ve dut bahçemizden topladık onlar da eşlik eder oh mis.
Niyesordunbucevabi mamacitaa_ afiyet olsun canısı 💞 Çökertme kebabı yapacağım dünden çiğköfte var bide ayran yeter 🌸