alchnn Kızlar kaç kilo ya kızım asla ek gıda almıyor Herkes çok zayıf diyor Yese azıcık toparlanır flaan Boy kilo kaç sizin prenseslerin
1cocukannesi_1 alchnn 15 ay kontrollünde 10 kiloydu doktorumuza göre gayet iyi kilosu şuan 18 aylık 10.800 güzel kilo almış dedi. Doktoru 12 24 ay arası 1 kilo alması yeterli 12 ayda doğum kilosunun 3 katıysa da kilosu iyi demektir demişti
ChatGPTanne_ alchnn Bebeğin ilk doğduğu kiloya göre bunu değerlendirmelisin Ek gıda almayan bebek özellikle hareketliyse zaten kilolu bi bebek beklemesinler bi zahmet
selins1 Kızları bilmem canım ama 19 aylık erkek bebişim 11 kilo 🤦♀️ sağlıkları yerindeyse kilonun hiç bir önemi yok bence herkesin dediğine takılma ağzı olan konuşur 😊
elifff94 alchnn benim kızım da 16 aylık 10 kg civarı şuan. 78-79 cm de boyu. Ve herkes çelimsiz olduğunu söylüyor bende üzülüyorum zaten yemek yemiyor doğru düzgün
simseklivekalpli alchnn en fazla 9 10 kilodur o aylarda.benim kızım evdeki herkesin toplamindan daha çok yediği halde almıyor maalesef 😬
esarbiniyannbaglama alchnn 3 ay emzirebildim. Mamayla besleniyor kızım. Hipp keçi sütlü kullanıyoruz, gaz kusma kabızlık vs yapmadı hiç. Memnunum
mrscakir alchnn kız bebek benimki 11,5 kilosu, 85 cm boyu, bana göre yemesine göre kilosu az bile çünkü hiiiç boğazı durmuyor 🥲 sanırım aşırı hareketli olduğu için 😂