Kızlar biz pazar günü denize gittik 2 yaşında oğlum 5 dakika kadar suda kaldı ama oturarak sonrasında dengesini kaybedip düştü salisesinde kaldırdım ama su yuttu denizde kimse yok deniz temizdi sonrasında eve geldik pazartesi günü sabah biraz çiğ bezelyenin tanelerinden yedi akşamda biraz fazla yedi sonra akşam uyutmadan yarım saat önce çok az kustu sonra aradan biraz geçince yedirdiğim çorbayı kustu biraz sonrasında uyudu bu süre zarfında ateş vs yok hiç ama çok kötü ishal oldu 2 gün bugün de hiç kaka yapmadı sabah kusmadı yaklaşık 3 saat önce şehriye çorbası içti sonra halamıza gittik kelle paça yapmış iki kepçe de onu yedik sonrasında eve geldik altı kaşık kadar yoğurtlu makarna yedi birazda meyve suyu içti daha sonra uyuturken bianda fışkırarak kustu kaldırdım üstünü değiştim vs 10 dakika geçmeden yine kustu yani ne yapacağımı bilemedim doktora götürsem ne yapılabilir evde ne yapılabilir şuan uyudu ama aklım kaldı lütfen fikir verir misiniz yani mikrop mu kaptı acaba denizden yada midesini mi üşüttü veya bezelyeden dolayı mı ishal oldu bugün de çok fazla yedi midesi mi karıştı anlamadım