bulutlarinsesi Anneler heellppp.. 6dan beri 1dk uyuyup 45dk cebelleşiyoruz. Evet mağlum zaman 4 ay atağı. Birde mızıldanıyor ağlıyor. Mental kaybetmem galiba. Taktik maktik var mı yaaa 🙄🙄
babyykar bulutlarinsesi gece uykusu için 6 erken değil mi? Günde kaç uyku yapıyorsunuz aralıkları korumak önemli
ema2206 bulutlarinsesi biz 3 aylığız ve sabah 8den beri 2 farklı saatte yarım saat uyudu uykusuzluktan ağlıyor ama inat etti 😭😭 Cıldırıyorum
bulutlarinsesi kdicmom gözlerim doluyor cidden. Birtek ayağa kalkarak sallanınca uyuyor. Onada ne kol ne ben kalmadı suan. Kaç saat oldu. Sabahlarıda böyle uyuyor 🤯
kdicmom bulutlarinsesi benim kızım 29 aylık inanın geriye dönüp baktığımda en sancılı olarak tanımlayabileceğim ay 4-5 arası. yani çok haklısınız sizi çok iyi anlıyorum. bulduğunuz her arada dinlenmeye çalışın. geçecek 🌸
bulutlarinsesi babyykar son gündüz uykusuydu normalde 15dk. Gece uykusu 19.30-20 gibi. Lakin bi kaç gündür böyle. Altıda yatırmayıp 7 de uyutucsktom ama çığlık kıyamet ağladı. Gözler kıpkırmızı. Mecbur uyutmaya koyuldum ama tuvalete gidecek hal kalmadı.