bulutlarinsesi Gönbüşümdekiler neyse gidiyorda abi bu baldırları napacagım ya? Doğum kilosu göbekten gitti bacaklar kaldı. Hayır bebemde koyayım uyusun haraket edeyim yapamıyorum. Sensörliyüz uyanıyor. Nasıl gitcek taktik maktik bişeyler var mı bacılaaarrrr 🥺
cahillesohbetikestim_ bulutlarinsesi eliptik iyi gelebilir , bende aynı süreçteyim.. sana sarılıyorum.. eski günlere döneceğiz inşallah
LadyGaddar bulutlarinsesi Düzenli sıklıkla koşu bandı yoksa tempolu yürüyüş 👌🏻 Bacak simit kalça burdaki kasları aktiflestirir yağ yakarsınız net
angelmommy_ bulutlarinsesi 6. aydan sonra verdim emziriken ekmeği tamamen bırakmak gerekiyor ama karbonhidratı bırakmamak az porsiyon pilav yada tam bugday ekmegi yedim
angelmommy_ bulutlarinsesi tatlı da çok isterdi canım ama kilo verdikten sonra mide küçülüyor istesende yiyemiyorsun şuan regl dönemlerinde küçük çikolatalardan yiyorum o kadar önceden evde kendi yaptığım ıslak kekten pastalardan küçük porsiyonlarda yerdim saat 8 e kadar yemeyi bırakmıs olurdum